Visuals

Visuals

Leent zich bij uitstek voor productpresentaties, advertenties en commercials. Of het nou gaat om het product in een bijzondere omgeving of bijvoorbeeld een nog niet bestaand product. Producten die nog in ontwikkeling zijn kunnen zo ook eenvoudig maar wel gedetailleerd worden gevisualiseerd. Een goedkoper alternatief voor het maken van prototypes in de eerste fase. Wanneer je een visual maakt en deze in een setting of scenario plaats, komt het product, gebouw of prototype tot leven en geniet je presentatie toch net nog dat extra's.

3D Model Fakir

3D Model Fakir

3D Model badkamer

3D Model badkamer

3D Model Hotel resort

3D Model Hotel resort

Het af te leveren bestanden kan een afbeelding zijn op groot formaat zodat deze voor als billboard of posters gebruikt kan worden. Een 3D-pdf bestand is een PDF dat vanaf elke computer met Adobe Acrobat kan worden gelzen maar dan wel in een 360o omgeving. Zo kan je het product op een vlak digitaal pagina toch van alle hoeken bekeken worden.

Voor het maken van een product visualisaties, is er nodig...?

Het doel van CreativeDots is het maken van een product visualisatie naar inzicht van het product zoals u dat voor ogen heeft. Om u een tevreden 3D visualisatie van uw product te kunnen maken hebben wij minimaal een tekenschets nodig met bijpassende maten. Indien deze niet beschikbaar zijn, is het ook mogelijk om samen met CreativeDots een geschikte schets te maken voor de visualisatie mogelijkheden zijn aan de hand van referentie foto’s, afbeeldingen en schetsen. Of nog mooier zou een 3D model zijn waarvan wij de details goed kunnen bestuderen en omzeten naar de nodige bestanden. Wat er dan nog overblijft is het aangeven van welke materialen, sfeer en kleuren het product nodig heeft, op deze manier zorgen wij dat uw visualisatie aan uw eisen voldoet.

Voor vragen neem gerust contact op met CreativeDots en vraag naar de mogelijkheden binnen 3D Visuals.