3D Modelling

3D Modelling

Om een volwaardig 3D productvisualisatie te maken, maken wij eerst een gedetailleerd 3D model compleet met realistische materialen. In deze stadium komt er een digitale versie van uw product waarmee er vervolgens diverse producten gemaakt kunnen worden: productpresentatie, advertentie, commercial, 3D animatie of een 3D interactive module. Het concepten kan een artistiek cartoon zijn of een technisch bouwtekening van een nieuwe afstandbediening, vanuit dit concept maken wij een sfeervolle artist impression, een virtuele maquette en complete verkoopfilms. Wij zorgen ervoor dat uw product beleefd kan wäorden door onze 3D visualisaties.

Wij maken van uw product een digitaal gedetailleerd 3D model met realistische materialen. Maar wat is een 3D model nu precies? Een 3D model is een tekening waarbij er sprake is van diepte, dit maakt het mogelijk om uw schets in 360o te kunnen bekijken.

Van uw bouwtekening of schets maken wij een digitaal 3D model, zodat u een voorbeeld heeft van uw eindproduct.

Een digitale versie van uw product zal u verder helpen om uw product te kunnen presenteren of verkopen; dit kan gebruikt worden als advertentie materiaal, voor een 3D animatiefilm, digitale maquette, een 3D interactieve module en/of kunnen wij een 3D print/prototype van uw product maken.

Wij zorgen ervoor dat uw product beleefd kan worden, waar dat dan ook mag zijn op de manier dat 3D bedoeld is. 


Hoe gaan wij te werk

U geeft aan wat u precies wilt hebben tijdens een vrijblijvend intake gesprek. Aan de hand van dit gesprek levert u of maken wij een tekening, schets van uw concept. Zodra u hier tevreden over bent en akkoord mee gaat beginnen wij met het project. Tussen tijds houden wij u op de hoogte van het verloop van de opdracht. Afhankelijk van de complexiteit leveren wij u de bestanden op desgewenste platform.