Hololens

Virtual Reality en de Hololens

Virtual Reality als leermiddel

Virtual Reality is het absoluut meest meeslepende leermiddel van deze generatie op de markt. CreativeDots brengt deze nieuwe vorm van leren in uw bedrijfsassortiment, het creëren van innovatieve, effectieve VR simulaties voor uw klanten. Deze technologie is snel aangenomen en zwaar geïnvesteerd op een brede scala van industrieën voor een nieuwe vorm van opleidingen.

Beleef bijvoorbeeld als brandweerman in opleiding de intensiteit van het blussen van een brand door deze in een virtuele wereld te beleven. De conditities en aanpak dat het meest in de buurt komt van de realiteit.

De Hololens van microsoft.

De HoloLens van Microsoft gaat verder dan elke andere vr-bril. Door het combineren van Virtual- en Augmented Reality maakt microsoft de virtuele wereld interactief. De HoloLens projecteert hologrammen in de echte fysieke wereld en integreert de virtuele wereld met de echte wereld. Het voordeel is dat je hierdoor informatie toevoegd aan de fysieke wereld.

Hoe gaan wij te werk

Samen zetten wij elke omgeving of product om in een 3D virtuele wereld waarin uw cursisten kunnen communiceren met recreëren. Ideaal voor zeer gevaarlijke of dure situaties, en het kan niet worden geëvenaard voor het geven van de leerling een gevoel van realiteit. We werken nauw samen met onze klanten om de meest effectieve virtual reality leren simulaties op de markt te komen.