Interactief

Interactief

Interactief 3D bied een nog beter beeld van uw product.

Op onze interactieve afdeling, gaan wij nog een stapje verder. Het virtuele 3D model wordt bijgestaan door interactiviteit, deze toepassing zorgt voor veel vrijheid, duidelijkheid, kwaliteit en brede inzetbaarheid. Het schept voor verschillende producten meer helderheid, uw publiek kan via deze weg het product/object bespelen alsof het al geheel werkend is.

Digitale handleiding

Voor consumenten zou een digitale assistentie bij hun nieuw product uitkomst kunnen bieden. De dikke handleidingen behoren tot het verleden. Bedenk dat je hulp voor je nieuwste aangeschafte product op je eigen mobiel of tablet kunt krijgen, volledig interactief en bedienbaar.

Configurator

Met een cofigurator kan je digitaal je product aanpassen, kleur, materiaal en functies. Op je website plaats je een digitale 3D model van het product en je klanten kunnen het dan zo configureren naar hun eigen smaak. Dit versoepelt het aanschaffings proces van de consument.

E-learning ontwerpen voor de moderne leerling.

De moderne leerling is de tijd van platte lange teksten en het in het hoofd stampen van informatie al voorbij. Het nieuwe leren stelt hun in staat om te ervaren en te expirimenteren, op een manier dat leuk, snel en inspirerend is. CreativeDots past nieuwe vaardigheden toe waardoor het leren of een handleiding doornemen wordt beoefend in de praktijk maar dan in een virtuele wereld.


Hoe gaan wij te werk 

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek geeft aan wat u precies wilt hebben. Aan de hand van dit gesprek levert u of maken wij een tekening, schets van uw concept met alle verschillende toepassingen. Zodra u hier tevreden over bent en akkoord mee gaat beginnen wij met het project. Tussen tijds houden wij u op de hoogte van het verloop van de opdracht. Afhankelijk van de complexiteit leveren wij u de bestanden op een desgewenste platform.