Animation

Animatie

2D Animatie

U wilt een animatie maken voor uw bedrijf, het is dan belangrijk om erachter te komen welk type animatie het beste bij uw boodschap past. Door de vele diversiteit in animaties kan het lastig worden om de juiste animatie stijl te kiezen. Het verschil zit hem onder andere in de vertelwijze of manier waarop de boodschap gevisualiseerd moet worden. 

Diverse animatietechnieken hebben hun eigen kracht wat past bij jouw marktetingstrategie. Hieronder enkele varianten van animaties:  

Explanimation / Uitleg Animatie 

Een explanimation of uitleganimatie is erg geschikt om een product of proces uit te leggen. Animatiefilms zijn vooral bedoeld om de boodschap verhalend aan de doelgroep over te brengen en de kijker te raken.

Adminies Uitleg animatie from CreativeDots on Vimeo.

Uitleg animatie is in deze digitale tijdperk, anno 2016 de manier om jouw bedrijfspresentatie een enorme boost te geven. Wist je dat met het plaatsen van UitlegAnimatie op jouw website de succesfactoren van jouw bedrijf met 80% doet stijgen? UitlegAnimatie zorgt ervoor dat bezoekers veel langer op uw website blijven hangen, waardoor uw marketingstrategie langer de tijd heeft om de klant te overtuigen van jouw product. Uw marketingvideo is net als een visitekaart! 

Eigenschappen van een uitleg animatie

* Wist je dat het plaatsen van een uitleganimatie op je website de succesfactoren van je bedrijf met 80% doet stijgen

* De eerste 7 seconden in een uitleg animatie zijn cruciaal om de aandacht van de kijker vast te houden.

* Stel problemen op doormiddel van een vraag.

* Beeldmateriaal zorgt ervoor dat je bezoekers langer op je website blijven hangen, waardoor je marketingboodschap meer tijd heeft om bij de klanten te laten bezinken.

* Je marketingvideo is net als jouw visitekaart. 


3D Animatie 

Onder animatie verstaan we verschillende technieken, stop motion, traditionele animatie, computer animatie. Zo heeft elke animatie style zijn eigen kracht. Dit is erg belangrijk bij het vertellen van je boodshap. 

De kracht van 3D animatie ligt hem juist in dat je jou product zo realistische overgebracht kan worden. Een 3D animatie verduidelijkt in een klap die de werking van jouw product. Met een 3D animatie van CreativeDots creëer je iedere situatie realistisch en perfect na of creëer je een hele nieuwe wereld. 3D animatie biedt oneindig veel mogelijkheden en is er niets onmogelijk. Het helpt je verhaal op een inspirerende manier over te brengen. Wat jouw product of dienst zo speciaal maakt laat het zien met een 3D animatie.


 

Whiteboard animatie

Bij een whiteboard animatie verteld een tekenaar het verhaal doormiddel van een tekening op een whiteboard. Tijdens het tekenen wordt de hand van de tekenaar gefilmd – en dat is wat je ziet in de animatievideo. CreativeDots maakt whiteboard animaties die realtime ontstaan onder het oog van de camera dat meer het gevoel geeft dat er een verhaal verteld wordt met meer persoonlijkheid. Met een professionele voice-over, een ervaren tekstschrijver en goed camerawerk met de juiste belichting komt jouw verhaal tot leven. En wordt uw product of dienst op een originele en vaak humoristische wijze gepresenteerd.

Waarom een whiteboard animatie?

Een whiteboard animatie kan voor verschillende doeleinden ingezet worden bijvoorbeeld het procces van een product dat nog in ontwikkeling is, of juist de fusie van uw organisatie dat in een simpele whiteboard animatie duidelijkheid krijgt. 


Hoe gaan wij te werk.

Een animatie laten maken verloopt bij ons animatie afdeling volgens een aantal stappen. Door onze doeltreffende werkwijze betrekken we u op het juiste moment van iedere fase binnen het proces erbij. En kunnen we tegen een vaste prijs hoogwaardige kwaliteit animaties maken en het halen van de deadline garanderen.

  • Vaste project prijs
  • Intake / briefing
  • Concept voorstel
  • Storyboard
  • Professionele voice-over>
  • Animeren
  • Correctieronde
  • Opleveren in gewenst formaat